| T. Szerkesztőség |
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>
|
| _tomasz_ | hozzászólásai | | válasz erre 2013.06.13 21:43 (1069) |  |
Szerettem volna létrehozni egy aszexuális témát, és látom hogy a rendszer nem engedi. Nem lehet létrehozni olyan témát, ami a lányokat és fiúkat is érdekelheti, beállítottságtól függetlenül mindenki láthatja.
Ez szerintem nem hogy nem jó, hanem .... hagyjuk.
Szerintem nem jó ez a diszkrimináció épp ezen az oldalon.
|
|
|
|
|
|
|
| zotyisz | hozzászólásai | | válasz erre 2013.06.11 19:49 (1066) |  |
T. Szerkesztőség van egy helyesírási hiba a "A "Mehet" gombra való kattintással................................... mondatban. Légyszi javítsátok már ki mert rohadtul bassza a szememet:D A megújult pride-ban az ilyen hibákat nem kellene megengedni:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| beginners | hozzászólásai | | válasz erre 2013.06.06 11:07 (1060) |  |
Szuper, hogy újraindult az oldal, de két észrevétel:
1., lehetett volna egy mailt küldeni a regisztrált tagoknak, hogy "cső! újra itt vagyunk, gyertek!"
2., egy cikk esetleg a főoldalon, hogy mi történt, mi a baj stb. Így nem tudhatjuk mi áll a háttérben és esetleg nem tűnik-é el újra az oldal mondjuk holnap.
Amúgy hajrá!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| kevin28mc | hozzászólásai | | válasz erre 2013.06.03 19:20 (1049) |  |
Igazad van de ha nem megy gördülékenyen a hirdetési részt akkor egyszerűen nincs is rá szükség csak felesleges kavarodást okoz ha nincs elég ember hogy vigye a hirdetési részt egyszerűen meg kell szüntetni azt a funkciót. Senki nem mondta hogy nem jó hogy van pride de ennek a lényege volt a hirdetés mert csak itt van itt ilyen. de semmi gond mehet anélkül is csak akkor ne legyen ez a funkció és no probléma ha be mész egy cukrászdába és azt mondják nincs fagyi csak süti mit mondasz hát nem baj de azért jöttem be mert van fagyi is és süti is ha tudom hogy csak süti van akkor úgy készülök és veszek Sima fagyizóba fagyit csak példának írtam:-)
|
|
|
| zsosa | hozzászólásai | | válasz erre 2013.06.03 15:45 (1048) |  |
Inkább örülnétek, hogy újraindult az oldal (amig nem ment én próbálkoztam máshol, hát a többi hasonló oldal szerintem a pride.hu-hoz képest elég gyenge, sőt némelyik csak a pénzre megy.) Mindenesetre én köszönöm akik eddig müködtedték és akik ezután fogják azoknak is köszönet.
|
|
|
|
|
| kevin28mc | hozzászólásai | | válasz erre 2013.06.02 08:55 (1046) |  |
T. Szerkesztőség én meg értem hogy nincs elég ember hogy a hirdetéseket át nézze stb.De hogy szinte honnapokat kell várni az azért csak sok nem? azt nem értem ha nincs elég ember akkor miért nem lehet erre embereket be szervezni akik ezeket a hirdetéseket segítenek át nézni és engedélyezni vagy nem.Gondolom hogy vannak szabályok amik alapján mehetnek ezek a hirdetések de azért azt nem hiszem hogy nem meg tanulható dolog lenne mert nem halottam még admin akadémiáról csak nem kell hozzá külön diploma csak ki lehet oktatni erre embereket.Legyetek szívesek Tenni valamit ez ügyben nekem például 2 honnapja nem jelenik meg egy hirdetésem sem mindig újat próbálok fel tenni hátha így történik valami és semmi.Meg köszönném ha engedélyeznétek vagy nem a hirdetésemet.
[ Módosítva: kevin28mc, 2013-06-02 08:56 ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| gaymazo | hozzászólásai | | válasz erre 2013.04.24 05:52 (1038) |  |
T.Szerkesztőség!Sajna 3 napja közvetlenül el érhetetlen az oldal a vodafon hálózatáról androidos telóval! Most is 1társoldal linkajánlójával tudtam belépni! Eddig elég volt be írni a pride.hu xöveget!Most aztírja ki a xerver nem üzemel vagy nem létezik!Sajnos több melegoldalt ídővel tílt a vodafon!Valyon miért!? Intézkedjetek!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| athos25 | hozzászólásai | | válasz erre 2013.04.12 01:42 (1028) |  |
Jóéjszakát Gyermekeim, kezeket a paplan fölé! Én a Modik legszebb álmát álmodom hamarosan. Ma is elmúlt egy nap, de mégsem volt hiába: Sokat haladtam előre. Jóhír: holnap már csak aktivizálnom kell a hirdetésteket, mert a javát már beütögettem a szövegszerkesztő memóriafejlécébe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| zotyisz | hozzászólásai | | válasz erre 2013.04.10 20:28 (1022) |  |
Elhagyták a pásztorok a birkanyájat:D Azért előnye is van ennek, végre itt az anarchia kora. Büntetlenül be lehet írni más oldalak nevét mint például gayromeo.com, eropolis.hu, chat69, vocler.com. Ha ezt az üzenetet nem törlik ki, akkor tényleg magunkra maradtunk. De akkor mi lesz velünk én még főzni sem tudok, éhen fogok halni:D
|
|
|
| trustlovesex | hozzászólásai | | válasz erre 2013.04.10 19:56 (1021) |  |
Érdeklődni szeretnék, hogy amennyiben feltöltöttem képeket magamról, illetve adtam fel apróhirdetést, akkor azok mikor lesznek láthatók. Türelem és tolerancia, érhető. Eddig lassan 3 nap telt el, s másoknak naponta újul meg a hirdetésük... Csak nem értem. Köszönöm.
|
|
|
|
|