Vissza a főoldalra
  Felhasználók száma: 59768
.:: HIV/AIDS oldalaink ::..:: Postahivatal :: Küldj képeslapot! ::. .:: Galéria ::. .:: Fórum - ha véleményed, bánatod, mondanivalód van. Itt megteheted. ::. .:: Apróhirdetés - Keresed? Szeretnéd megtalálni az igazit? Hirdess nálunk! ::. .:: Melegkalauz - minden egy helyen ahoz, hogy jól informált legyél ::. .:: Honlaptár - Itt megtalálsz mindent, ami érdekelhet ::. .:: Súgó - ha kérdésed van, ha nem egyértelmû valami ::.
  Jelenleg online:
  17 regisztrált felhasználó
  és 62 látogató

2010. szeptember 10. - péntek - Nikolett, Hunor

2010. szeptember
HKSzCsPSzV   123456789101112131415161718192021222324252627282930   

Apróhirdetés rovatunkban jelenleg 21267 hirdetés szerepel

Az elmúlt 24 óra friss hirdetései:
847 db

Munka / Keres

Vegyes / Egyéb

Apróhirdetések

Moderátor: San
Fórum | Leszbikus tér

Tanárnő-diáklány szerelem

<< < 1 2 > >>

szerelmes007 | hozzászólásai válasz erre   2010.08.03 20:25    (77)  
Ma néztem a tv-be a dunaújvárosi tanárnőt... szegényt sajnálom hogy kirakták a szűrét, mi tinik néha bolondok vagyunk, én akkor se tudám ezt tenni, túlontúl szeretem azt az illetőt, hogy fájdalmat, és bajt okozzak neki
  lara12 | hozzászólásai válasz erre   2010.08.03 18:09    (76)  
Osztom az előzőt!
  szerelmes007 | hozzászólásai válasz erre   2010.08.03 15:00    (75)  
Én nem mindetn írok le, különösen figyelek erre, de legyen mindenki körültekintő.
  booring | hozzászólásai válasz erre   2010.08.03 10:05    (74)  
Itt van a dunaújvárosi tanárnő esete is.
  Shane | hozzászólásai válasz erre   2010.08.02 22:21    (73)  
sztem inkább ne firtassátok a témát itt, föleg nagyon felismerhetően .. mert még a végén a blikkben találja magát 1-2 gyönyörü tanárnő .. a kedves itt kukkoló firkászoknak köszönhetően.
[előzmény: (72) lara12, 2010.08.02 20:22]
  lara12 | hozzászólásai válasz erre   2010.08.02 20:22    (72)  
Sziasztok!

Ez tényleg nem semmi!
Nekem is elég sok ilyen történetem van. Majd szemezgetek és leírok párat!:)
  nevtelenke | hozzászólásai válasz erre   2010.08.02 18:35    (71)  
Ez télleg durva.

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=714223
  szerelmes007 | hozzászólásai válasz erre   2010.08.02 18:26    (70)  
No lehet valamelyik fórumozó történetét látjuk viszont a hírekben, nézzétek.
  szerelmes007 | hozzászólásai válasz erre   2010.08.02 13:05    (69)  
Na ez egy nagyon szupi történet... És tényleg van ilyen, én is hiszek benne. Lehet szerintem kezelni a helyzetet, én is tudtam, igaz mi csak " barátok" voltunk elvileg, abból is nagyon közeliek, de soha nem éltem vissza a helyzetemmel. Csak most hogy már nem vagyok ott a suliba, a tanárnőm félne hogy még így is kiderül.
És te richard, nem vagy meleg? Vagy középen vagy?:D
[előzmény: (68) richard65, 2010.08.02 12:55]
  richard65 | hozzászólásai válasz erre   2010.08.02 12:55    (68)  
Sziasztok!
Elmesélnék egy történetet, ami velem esett meg, mikor középiskolás voltam. Nem írom le, milyen tantárgyat tanított, csak annyit mondok róla, közel állt kultúrális fejlődésünkhöz.
Ja, annyit tudnotok kell, hogy én srác voltam. A tanárnőm akkor 33 éves. Akkor még nem volt ilyen szabados a szerelem, de újságok már léteztek és természetesen tudtunk minden fortélyt a képekből - elméletben. :)
A csókolózás, mellsimogatáson már túl voltunk, de a lényeg hiányzott. Nem is voltunk rá felkészülve, azt hiszem. Harmadikos voltam és már egy éve szemezgettem tanárnőmmel. Észrevettem, hogy kissé zavarban van, mikor csak ketten beszélünk, én még jobban. Forróság öntött el ilyenkor, a szívem a torkomban lobogott. Kegyetlen jól nézett ki. Néha megkért kisebb szívességekre, akkor meg olyan közömbös volt, velem zavarában, hogy arra gondoltam, csak képzelem ezt az egészet. Egyszer könyveket pakoltunk az iskolai könyvtárban még tanév kezdés előtt, többen. Mikor végeztünk, mindenki elköszönt, engem megkért, hogy segítenék-e pár könyvet hazavinni.
Mikor megérkeztünk. lepakoltunk. Megkínált egy igazi limonádéval. Mellém ült a pamlagra, kényelmesen hátradőlt, becsukta szemét. Nyugodtságot színlelt, de csodálatos mellei szaporán emelkedtek fel és le. Nem mozdult. Nem tudom mi jutott eszembe, de óvatosan megérintettem. Akkor felugrott, lekevert egy hatalmas pofont, majd kirohant a nappaliból. Öt perc múlva visszajött, ugyan abban a fehér blúzban, de melltartó nélkül. A kissé áttetsző fehér agyag alatt láttam feszülő mellbimbót. Elvörösödtem. Mellém ült. Félig kigombolt blúzából kicsúszott a felém eső melle. Mozdulni sem merte, csak néztem a szemét. Megfogta kezemet és a mellére tette, szemét becsukta és megtanított mindenre, ami csak elképzelhető egy "férfi" és egy nő között. És ezt nagyon komolyan mondom. Volt egy élettársa, de ő sokat volt külföldön, így működött a dolog.
Rengeteget segített a tanulásban is. Megtanított arra, hogyan kell gyorsan tanulni. A jutalmam egy újabb kis perverzió volt, amit eljátszottunk.
Aztán érettségi után én Pestre kerültem suliba, így lassan megszakadt a kapcsolatunk.
Soha semmi probléma nem volt belőle. Iskolában mindenki tudta hol a helye, még csak egy félreérthető pillantást sem vetettünk egymásra, pedig a tanárom maradt. Annyit viszont volt, sokkal szigorúbban bírált el minden feleletnél, dolgozatnál. Soha nem éltem vissza a helyzetemmel, ezért több, mint két évig működött a kapcsolatunk.
Tehát lehetséges ilyen, csak egyik félnek sem szabad visszaélnie semmivel. A "gyereknek" fel kell nőnie a felnőtthöz, tisztázni kell a kapcsolatot és akkor egy csodálatos indulást adhat az élethez. Nem mondom azt, hogy nem jár szenvedéssel, vagy, hogy nem viselt meg a szakítás, de sokkal többet kaptam és kárpótolt mindenért.
Sokszor eszembe jutnak a vele töltött órák. Olyan mély nyomot hagytak bennem, melyek elkísérnek életem végéig, pedig azóta boldog házasságban élek, már 25 éve.
Szép napot mindenkinek!

szerelmes007 | hozzászólásai válasz erre   2010.08.01 11:34    (67)  
Nos, szögezzük le, hogy én csak 16 vagyok, szóval a látszat csal. Kedves tanárnéni 42. De én soha nem olyan voltam, mint egy átlag 14 éves mindig 2-3 évvel idősebbnek tűntem felfogásilag. Lehet hogy érez valamit irnántam, voltak jelek, pl most sem értemhogy megbeszéltük hogy találkozunk, ő meg eltűnik mint szürke szamár. Mintha félne a találkozástól. Ha egy autóba ülünk akkor meg tördeli a kezét, én nem értem őt.
Egyébként iztos létezik olyan szerelem is amiről írtál, majd egyszer talán eljő:D
  crystalball | hozzászólásai válasz erre   2010.08.01 10:55    (66)  
Ez szerintem azért elég bonyolult, mivel általános iskolába az ember 14 éves koráig jár, ami a kiskorúság felső határa, és addig azért elég necces, ha a tanár vonzódik a diákhoz.. Persze, ne gondoljunk mindig a szexre, na de anélkül is számomra kicsit betegesnek hatna, hogy egy felnőtt ember vonzódjon egy általános iskoláshoz. Ha jól láttam, most 18 éves vagy, ez már más tészta. A tanárnőd mennyi idős most? Részedről amúgy viszont tök normális szerintem, hogy vonzalmat érzel a tanárod iránt, hiszen mind emiatt vagyunk itt asszem:D Csak hát nehéz elfogadni, hogy a tanárnénik nem mindig ugyanazt akarják, amit mi. Én azt várom, hogy mikor jön ide olyan, aki beleszeretett a tanárába, és kiderült, hogy az érzés kölcsönös, aztán beteljesült a nagy szerelem és boldogan élnek, míg meg nem halnak, vagy legalább ideig-óráig. Létezik ilyen?
[előzmény: (65) szerelmes007, 2010.08.01 10:29]
  szerelmes007 | hozzászólásai válasz erre   2010.08.01 10:29    (65)  
Na szóval velem az a helyzet, hogy nagyon szerelmes vagyok. Általánosba zúgtam bele az én kedves tanárnénimbe. Nem is tudom hogy történhetett meg, amikor ő olyan jégcsap, és zárkózott mindenkivel. Szóval egy napon, ott sírt a székbe, én meg szépen leültem, mivel a kutyát se érdekelte mi van vele. Csak én voltam vele. Megvígasztaltam, de akkor még nem tudtam valójában milyen rendes ember. Úgy éreztem ezt kell tennem, még egy idegennek is segítenék akkor a tanáromnak főleg. Majd megindította ez a szeptemberi nap a lavinát. Elkezdődött valami nagyon érdekes. Majdnem minden nap beszélgettünk egymással, én pedig ugye.... Volt hogy megsimogatott, kedves volt velem. Aztán csak úgy elkezdett korrepetálni majdnem 2 évig. 1 év után mindent profin tudtam, de valahogy az ár vitt magával. Ősszel újra elkezdtük, mintha még mindig hülye lennék hozzá. Továbbhaladtunk az anyaggal, mert nem tehettünk mást. Akartuk mind a ketten hogy ne legyen vége. Közben ugye barátok lettünk, és rengeteget veszekedtünk. Leginkább miattam, mert féltékeny voltam. Olyan leveleket írtam, amiből szerintem kiderülhet még egy hülye embernek is hogy szeretem. De nem foglalkozott vele. Virágokat, és szíveket rajzolt a füzetembe, bennem pedig ez a remény élt, hogy talán szeret. Majd elballagtam keserves kínok között, mert a szerelmem és az emlékeim otthagytam, és tudtam ezek a napok, korrepetálások soha nem térnek vissza. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, de már nem olyan mint régen. Most is veszekszünk, karácsonykor 1 hónapig nem beszéltünk, nagyon zárkózott ember amit én nem tudtam megérteni. Szépen lassan megpuhítottam valamennyire ezt a páncélt, mert már a lakásába beengedett és voltam nála, de csak dumáltunk. Most megint szünet van, mert nem jelentkezik hiába keresem, hiába írok sms-t. És mindig vannak ilyen időszakok. Arra is gondoltam hogy beteg, személyiségzavaros, mert csak azért viselkedhet így. 10 éve nincs kapcsolata, és egyedül él. Engem viszont megszeretett, csak ugye nem biztos hogy ez szerelem.
  szerelmes007 | hozzászólásai válasz erre   2010.08.01 10:15    (64)  
Ez a fórum most felváltja a" belezúgtam a tanáromba "topikot?:)
Egyébként helló mindenki! Én is belezúgtam a tanáromba, ha lesz lelki erőm leírom:)
  crystalball | hozzászólásai válasz erre   2010.08.01 00:15    (63)  
Hát jól eltűnt, az biztos. Sosem fogjuk megtudni mi van a tanárnővel, addig a találkozásig azért igazán kihúzhatta volna itt:)
  spark | hozzászólásai válasz erre   2010.07.30 20:33    (62)  
lenne egy -két tippem:)

colesterol | hozzászólásai válasz erre   2010.07.30 20:15    (61)  
Most vajon miért törölte magát? :I
  crystalball | hozzászólásai válasz erre   2010.07.29 21:54    (60)  
Jogos.
[előzmény: (59) [törölve 20100818 - amie], 2010.07.29 20:06]
  [törölve 20100818 - amie] | hozzászólásai válasz erre   2010.07.29 20:06    (59)  
Hát kislány )j), ha a tanárnő tudná, hogy te ilyen könnyedén és felelőtlenül lépsz bele mások életébe, habozás nélkül megszakítaná veled a kapcsolatot.
Bízom benne, hogy elég érett nő, s kiismer téged, még mielőtt fenekestül forgatná fel miattad az életét.

[előzmény: (58) hemtelen, 2010.07.29 19:09]
  hemtelen | hozzászólásai válasz erre   2010.07.29 19:09    (58)  
Bocs, de te veszélyes vagy.
A főnöknőd már egyértelműen azonosítható, ha valaki ismeri, és az neki is kínos lehet. Mint az első tanárnődnek, akiről meséltél.
És szerintem egyáltalán nem egyértelmű a helyzet.
  suga_eyes | hozzászólásai válasz erre   2010.07.29 18:37    (57)  
Úgy tűnik, most már csak rajtad múlik minden jeanne:)
  [törölve 20100810 - felho2] | hozzászólásai válasz erre   2010.07.29 15:21    (56)  
Nem megmondtam már, hogy tetszel neki?!
  [törölve 20100730 - jeanne19] | hozzászólásai válasz erre   2010.07.29 01:37    (55)  
Na igen....nem tudhatjuk, hogy ők mit éreznek. Mármint a tanárok. :)
Velem annyi új, hogy főnöknőmre megharagudtam....de ma (éjfél előtt) voltak dolgok...
Pl. lent ültem a földön....ő karosszékben ült. Hosszú idő után hozzászóltam, és odabújtam hozzá. Ő filmnézés közben simogatta a hátam. aztán megfogtam a kezét....és összekulcsoltuk a kezeinket....közben simogattam az ujjait...elvoltunk. Meg egy csomószor megpuszilta a fejem (ja, és volt ott még egy kis srác is, aki ma velem dolgozott.) Elég intim volt a helyzet.....nagyon jó volt :)
Nem tudom, hogy most mi is van....
Tanácsok, ötletek? :D
[előzmény: (54) crystalball, 2010.07.28 13:04]
  crystalball | hozzászólásai válasz erre   2010.07.28 13:04    (54)  
Micsoda Donna Juanita valaki:) Tökjó egyébként, bár gyakran az ember hajlamos is belemagyarázni dolgokat az ilyesmikbe. Viszont én amúgy is azt vallom, hogy bárkiben kialakulhat bármiféle vonzalom. Ha olyan ember vagy, aki nagy hatással van másokra, akár hetero nőkre is (ami nem elképzelhetetlen), akkor simán lehet, hogy a főnökasszony kezd elcsábulni. Hát az én tanársztorijaim nem túl nagy sztorik, főleg, hogy sosem lett egyikből sem semmi, és én különösen hajlamos vagyok bemagyarázni dolgokat. Középsuliban meg voltam veszve az angoltanáromért, meg a tesitanáromért is, és természetesen úgy gondoltam, hogy az érzés kölcsönös:)) Ők mondjuk mindig kivételeztek velem, de a többi tanár is kedvelt, legalábbis elég sokat hangoztatták ezt, a mai napig nem értem, hogy miért, hiszen nálam lustább aligha létezik, és nem voltak túl jó jegyeim sem. Szóval a tesi- és angoltanáromat eléggé kedveltem úgymond. De ahogy öregszem, látom, hogy én szerintem nem tudnék beleszeretni egy 16 éves lányba, és ha ebből indulok ki (másból nemtudok, hiszen én én vagyok), akkor elég gáz lenne azt gondolni, hogy ők (az egyikük akkor 28 körül volt, a másik 35) éreztek irántam valamit, pedig néha esküszöm gyanúsak voltak. Szóval nemtudom, ezért lenne jó tanárok véleményét is meghallgatni erről, hogy mennyire gyakori az ilyesmi részükről, mert lehetetlennek nem lehetetlen, de mégis azért jó lenne tudni, hogy mennyi a valóságalapja ezeknek a dolgoknak. Persze amíg az emberek nem őszinték, addig ez sosem fog kiderülni, márpedig nekik elég sok veszítenivalójuk van (állás, család ha van, stb).
  klarissza | hozzászólásai válasz erre   2010.07.27 08:50    (53)  
Itt van még egy pár gyöngyszem: http://pride.hu/viewtopic.php?topic=1228&forum=1

[törölve 20100730 - jeanne19] | hozzászólásai válasz erre   2010.07.27 00:18    (52)  
Akkor mesélj nekünk! Tanulhatnánk tőled, meg engem érdekel a dolog.
Bár el kell mondanom Nektek...más valakibe estem most bele. Valaki mondta a főnöknőmet....na igen.
Gyerekek, hogy mik vannak....
Ilyen beszólások voltak, hogy
- Hú, de rávágnék most a formás fenekedre!
Én csak néztem rá..
Erre ő: - Nincsenek ferde hajlamaim, csak pont kézre állt.
Meg mindig dicsér, hogy szép vagyok....
A minap átölelt egy rendezvényen, és úgy álltunk pár percig....
Mindig felhív magához este (egyedül él).....és kaptam tőle a meglepi vacsiján amit egy haverommal csináltunk neki, egy ezüst gyűrűt....csak úgy! Megmaziroztam a hátát...élvezte...hagyja, hogy simogassam a karját...meg szereti, ha a hajával babrálok. Ma délután 1-től éjjel fél 11-ig nála voltam. Tv-ztünk, és egymás mellett feküdtünk....közben a hajával babráltam...néha véletlen megcirógattam a nyakát, fülét...é hagyta.....meg ilyenek.
DE
- mindig emlegeti a volt pasijait...
- mindig mondja, hogy pasihiánya van
- ha megdicsérem, mondja, hogy - Bárcsak egy pasi mondaná ezt...
- ha nézem, akkor - Ne nézz már...úgy nézel rám, mint egy pasi....
- ha nézem, akkor másik esetben - Ne nézz már, zavarba hozol....ne igézgess engem!
És egyik nap egy fiú munkatárs előtt mondta:
- Ne nézzél már...Komolyan úgy nézel rám, mint egy pasi. Bár érdekes, azt nem veszem észre, ha azok néznek. Nem tudom, hogy az OLYANOK hogyan néznek a másikra, de a félreértések elkerülése végett mondom, hogy én még mindig a pasikat szeretem.

Na, ez rossz volt....kimentem bőgni, és megkérdezte a kollégát:
- Mi a baja? szerelmes?

Aztán aznap este beszóltam neki, és rávágott a fenekemre...én meg vissza neki...és hagyta.
Mindig szépségemnek hív...de ma úgy köszönt el:
- Na, jóéjt kislányom.
Erre én: - Nem vagyok a lányod.
Ő: - De a korodat tekintve lehetnél.
Erre én: - De felnőtt vagyok, és engem amúgy sem érdekel a korkül....volt már nekem 50 éves barátnőm is.
Erre ő: - Én is az vagyok, nem?

De most mit lépjek? :D
Mások is mondták, hogy fura velem...múltkor pl. kérdezi:
- Itt alszol? Megágyazzak a szomszéd szobában? (az a hálószobája)
meg:
- Kivi vagyok mi lenne, ha itt aludnál...biztos hajnalig beszélgetnénk.

De nem tom mi van. Valaki? :D
[előzmény: (51) crystalball, 2010.07.26 23:29]
  crystalball | hozzászólásai válasz erre   2010.07.26 23:29    (51)  
Szerintem tökjó, hogy várod a találkozást, de az tényleg fontos, hogy valamennyire objektív legyél. Nyilván nehéz, hiszen ha az ember szerelmes, meg persze amúgy is...szubjektívek vagyunk a saját dolgainkkal kapcsolatban, hogy is lehetne ez másképp? Viszont Te ismered a tanárnőt, szóval itt bárki mondhat bármit, ha te láttál egyértelmű jeleket, akkor én csak támogatni tudom az ötletet...amúgy is, szerelem mindenek felett:) Ez naiv elgondolás, tudom, de mégis..:) Sok sikert kívánok! Ja ez Jeanne19-nek szólt:) Meg hát bárkinek, aki ilyen helyzetben van. Én is tudnék mesélni a tanárnőimről, volt egy pár akibe halálosan beleestem, de nem kerültem egyikhez sem ennyire közel.
  spark | hozzászólásai válasz erre   2010.07.26 21:02    (50)  
ezek után arra gondoljak milyen jól töltöd magányos napjaid?:)

jezus43cm | hozzászólásai válasz erre   2010.07.26 13:48    (49)  
Hujjuj!
  nudel | hozzászólásai válasz erre   2010.07.26 10:57    (48)  
Hát sztem is elég gyakran előfordul az ilyen. Ha igy minden összejön akkor könnyen becsap a villám, akármit csinál ellene az emberlánya.
  [törölve 20100730 - jeanne19] | hozzászólásai válasz erre   2010.07.25 23:45    (47)  
Neeeem... :) Nem vagyok magányos. Valamelyik nap még a fenekemre is rávágott valaki. Haha :D ;)
[előzmény: (45) spark, 2010.07.25 19:25]
  colesterol | hozzászólásai válasz erre   2010.07.25 22:17    (46)  
Sziasztok,Olvasgatva itt a hozzászólásokat..Hát nem tudom.Elég érdekes történet.Ám nem lehet hogy félreérted a jeleket?Mi van ha nem akar semmit nem várakoztat meg tesztelget stb egyszerűen csak látni akart mint régi diákját?Szerintem eléggé csapdába lehet esni ezekkel a dolgokkal.Már ha ugye ez tényleg így van felvetették páran.Én nem kérdőjelezem meg hogy nem igaz a story de szerintem vigyázz vele.Levelekkel semmiképp se zaklasd neked lesz kellemetlen a helyzet ha tévedtél vele kapcsolatban.
  spark | hozzászólásai válasz erre   2010.07.25 19:25    (45)  
és egyész nyáron arra fogsz várni magányosan, hogy mikor jelentkezik
a csini tanárnő?:)

[törölve 20100730 - jeanne19] | hozzászólásai válasz erre   2010.07.25 01:34    (44)  
Na igen....nekem is eszembe jutott már, hogy vajon ők hogyan élik meg ezt. :) De nem tudok rájönni...majd megkérdezek valakit. :D
[előzmény: (41) crystalball, 2010.07.23 00:56]
  amyagain84 | hozzászólásai válasz erre   2010.07.23 09:04    (43)  
Érdekes, hogy mi, és sztem beszélhetek a leszbikusok 90%-áról, mindig bele esünk az iskolai évek alatt egy, vagy több tanárnőnkben. De sajnos ezekbe a szerelmekbe csak mi halunk bele egy kicsit......
  hallgato | hozzászólásai válasz erre   2010.07.23 09:02    (42)  
Aligha prájdolnak a tanárnők, vagy ha mégis, nem szólnak hozzá, nehogy azonosíthatók legyenek. Mellesleg aki tanári szakon végez, nagyon hamar szembesül a rajongással, a diák nemétől függetlenül. Ez kiszolgáltatottságot és felelősséget jelent, korrekt ember vigyáz az ilyesmivel. Pl. az állása miatt, hogy nagyon prózai maradjak. Szerintem mindenképpen meg kell várni a diák-tanár viszony végét, egyébként bukta. Jobbik esetben incselkedés, (tettetett) csodálkozás és hárítás van, rosszabbik esetben kihasználás, cirkusz, iskolacsere stb. A valóban jó diák-tanár viszonyok élnek érettségi vagy diplomaosztás után is, ezután szabad a pálya, és mivel mindkét félben él az akarat, meg is szokták beszélni a dolgot, ill. beteljesül a lamur.
  crystalball | hozzászólásai válasz erre   2010.07.23 00:56    (41)  
Ez a tanárnő-diáklány szerelem azért érdekes lehet a másik oldalról. Mármint, gyakrabban hallani a diáklány-oldalt úgymond, mint a tanárnő-oldalt nem? Kíváncsi lennék, hogy vajon a tanároknál ez az egész hogyan zajlik. Én speciel nagyon sokat agyaltam már ezen, mert valahogy mindig sikerül a tanárnőimbe "beleesnem", legyen szó középsuliról, vagy egyetemről. És mindig azon gondolkozok, hogy vajon a másik szemszögéből vajon milyen lehet ez az egész. A témához ez inkább a fórum címe miatt kapcsolódik, amúgy érdemben nem nagyon tudtam hozzászólni a dolgokhoz, bocsánat:)
  suga_eyes | hozzászólásai válasz erre   2010.07.22 21:50    (40)  
Pedig a türelem nagy úr és bizonyíték arra, hogy képes vagy várni:)
  [törölve 20100730 - jeanne19] | hozzászólásai válasz erre   2010.07.19 23:41    (39)  
Köszike a választ....ez igaz, csak én utálok várni. Nem vagyok egy türelmes típus... :(
Rendben szót fogadok neked, nem foglalkozok a rosszakarókkal! :)
[előzmény: (37) suga_eyes, 2010.07.19 20:50]
  [törölve 20100730 - jeanne19] | hozzászólásai válasz erre   2010.07.19 23:40    (38)  
kinek? a főnökasszonyomnak? :D vicces lenne. :)
[előzmény: (36) [törölve 20100810 - felho2], 2010.07.19 19:39]
  suga_eyes | hozzászólásai válasz erre   2010.07.19 20:50    (37)  
Na látod..ezen akkor igazán ne csodálkozz, mert dettó ugyanazt játssza el veled, amit te vele. De szerintem ezek mind jó jelek:)
A többiekkel, akik negatívan állnak hozzád, azokkal pedig ne foglalkozz, mert nem érdemes rájuk hederíteni.
Én sem értem, hogy miért szükséges egyből a másikat oltani stb. Ennyiből át is lehet ugrani a topicot...
  [törölve 20100810 - felho2] | hozzászólásai válasz erre   2010.07.19 19:39    (36)  
Lehet hogy tetszel neki?
  [törölve 20100730 - jeanne19] | hozzászólásai válasz erre   2010.07.19 02:16    (35)  
És bocsánat, hogy csak ilyenkor tudok írni, de dolgozok...és a főnökasszonyom mindig behív munka után egy kis dumapartira. :) Most is, kb. háromnegyed 2-re értem haza. :)
  [törölve 20100730 - jeanne19] | hozzászólásai válasz erre   2010.07.19 02:07    (34)  
Köszönöm a megelőlegezett bizalmat! Látom még élnek empátiával rendelkező emberek is a földön. :)
[előzmény: (29) galton23, 2010.07.18 22:36]
  [törölve 20100730 - jeanne19] | hozzászólásai válasz erre   2010.07.19 02:05    (33)  
Igen, látok benne igazságot...mármint ebben a tesztelős-dologban (hogy kitartok-e mellette) van valami.
Legutóbb ő írt...de nem válaszoltam neki azonnal, mert azt akartam, hogy kicsit hiányoljon. De most két hét után írtam neki....de most meg ő nem válaszol. :)
Köszönöm a válaszokat, és hogy TE, és még páran pozitívan álltok hozzám!! :)
[előzmény: (26) suga_eyes, 2010.07.18 13:35]
  [törölve 20100730 - jeanne19] | hozzászólásai válasz erre   2010.07.19 02:02    (32)  
Igen, jól tartja magát. :)
Egyébként sok olyan idősebb nő van, aki eszméletlen csinos, csak nem hiszi el magáról....Minden a géneken és a "karbantartáson" múlik. :)
[előzmény: (27) spark, 2010.07.18 13:49]
  [törölve 20100730 - jeanne19] | hozzászólásai válasz erre   2010.07.19 02:00    (31)  
Nem gyűjtök anyagot semmihez. Csak leírtam, hogy velem mi van (volt), és a válaszokkal akartam magamon segíteni. De tudod, ha ennyire hülyének nézel engem, vagy másokat, akik SEGÍTENI akarnak, akkor minek írsz be?
Válasz nélkül is lehet hagyni egy fórumot....
Csak azt nem értem, hogy a világban így is elég szenny van, minek kell még egymást is fúrni?!
[előzmény: (25) redscarf, 2010.07.18 12:36]
  [törölve 20100730 - jeanne19] | hozzászólásai válasz erre   2010.07.19 01:58    (30)  
Nem kértem senkitől, hogy higgyen nekem. Nem írok kamu dolgot, talán neveltetés kérdése. De nem azért írtam ide, hogy mások leosszanak a fenébe, és hazugnak tituláljanak, hanem mert tanácsra volt szükségem.
Mindenkinek más az ízlése...biztosan először rám vetettél egy pillantást, és úgy gondoltad, hogy nem vagyok egy szépség. Hát bocs....mindenki azzal dolgozik, amije van!
Amúgy nem szokásom leenni magam, csak tudod...a fiatalok szeretik kitenni azt, amijük van...főleg, ha valakinek nagyobb a melle. Ennyi a hozzáfűznivalóm.
Ja, és igen....nem kértem és nem kérném, hogy vállaljon fel. Annál azért több eszem van.
[előzmény: (28) buzerator, 2010.07.18 14:38]
  galton23 | hozzászólásai válasz erre   2010.07.18 22:36    (29)  
anygot gyűjt mihez? szerintem kedves lánynak látszik
[előzmény: (25) redscarf, 2010.07.18 12:36]
  buzerator | hozzászólásai válasz erre   2010.07.18 14:38    (28)  
ez a mellbimbó megkeményedés nem fér a fejembe. igazi csődör lehet a tanárnő, ha csak annyitól, hogy stíröli a melleidet ilyen fizikai változáson megy át. ráadásul, ha jól értem, melltartót sem hord. kínos.
mindegy, vélelmezzük, hogy ez az egész sztori valós, az előbbi tünetek nem egy lenge szellő hatására léptek fel, a mellstírölés pedig nem abból adódott, hogy leetted kínai savanyú-csípős levessel a rucidat. szóval, ha ez az egész igaz, akkor sem fog téged soha felvállalni. majd talán a következő nőt, akibe szerelmes lesz, de téged nem.

<< < 1 2 > >>

A fórum hozzászólásai nem tükrözik a szerkesztőség véleményét,
ezért ezekért felelősséget nem vállalunk.

© 2001-2007 pride.hu | Adatvédelmi elveink | Impresszum | Levél a szerkesztőségnek

Cikkek RSS feedje Cikkek Fórumok RSS feedje Fórumok Apróhirdetések RSS feedje Apróhirdetések