| YOUTUBE Főzőműsor! |
<< < 1 2 > >>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| [törölve 20100830 - merkava] | hozzászólásai | | válasz erre 2010.08.20 13:12 (57) |  |
Krumpli Ganica!
hozzavalok:
2 kg Krumpli.
Liszt -(amennyit felvesz)-
So
viz.
Ket evokanal zsir.
Ket nagy hagyma.
a krumplit hamozas utan sos vizben szetfozzuk,es osszetorjuk!szepen lassan folytonosak kavarva,adjuk hozza a lisztet-(a fozoviz bent marad!!!)-amennyit felvesz,hogy kemenyebb masszat kapjunk!
zsirban az apro kockakra vagott hagymat,uvegesre piritjuk,es a zsirba martogatott evokanallal
-(igy nem ragad)-galuskakat szaggatva,a ganicabol megpritjuk kisse!!
hideg aludt tejjel talaljuk a meg forro ganicat!!
Jo Etvagyat!
NEM zsido recept!!
a hozzavalok ugy kb,;-(mar ha en jol ismerem az ottani arakat?)-1500 Ft / 4 szemelyre.
|
|
|
| mijan | hozzászólásai | | válasz erre 2010.08.19 22:03 (56) |  |
Szerintem az LMBT emberkék inkább egyedül élnek, és viszik a háztartást egymaguk. Az lenne az ötletem, hogy kéne egy olyan rész amiben gyors kajákat csinál CICUS. Én gyakran mikor hazaérek a melóból, egymagamra nem nagyon főzök, de megtanultam 5-10 perces kajákat csinálni: pl-ul szeretek pestót csinálni, ennek különböző variációit(például tonhalast(ehhez tonhal konzerv kell);de gyakran készítek hamburgert, vagy csak egyszerűen sült krumplit mustáros joghurtos szósszal. Például szoktam mirelit krumpliból paradicsomos krumplit csinálni, egész tűrhető. a salátát előre becsomagolva szoktam leárazva megvenni, csak be kell ízesíteni olívaolajjal , sóval , citromlével, kis fetával isteni:)
meg lehetne adni, hogy egy-egy adag mibe kerül, szerintem senkinek sem mindegy.
ja lehet a LIDl-be kapni 1 kg-os pizzat. kb. 500HUF. rendszerint elharmadolva eszem meg(10 perc) persze előtte egy kicsit feltuningolom(paradicsommal ,lapkasajttal.
most ennyi jutott az eszembe:)
mijan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| cicus16 | hozzászólásai | | válasz erre 2010.08.16 16:51 (44) |  |
Imádlak Hannibal!!! :-)
Szeptember 10.-e tájékán indul az első műsor.
Nagyon régi, még dédnagymamám által visszamaradt recepteket fogok elkészíteni. Meg sok féle ritka vagy ismeretlen ételt.
Egyébként Syl, nem mesélt ilyenekről...
|
|
|
|
|
|
|
|
|