| III. kerület |
<< < 1 2 > >>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| tinit | hozzászólásai | | válasz erre 2012.09.29 01:53 (59) |  |
A lényeg, hogy mindig írjon valaki. Akármit. Talán egyszer valamelyikünknek összejön valami. Annyira szomorú, hogy sok ezren vagyunk erről a környékről, magányosan, reménytelenül. Mindenki csak dumál, de nem tesz semmit. Egyszer majd összejön! Csak írjatok minden második, harmadik nap valamit, Akkor a III. kerület mindig elől lesz és valakinek valami összejön. Pl. jó lenne, ha valakinek sikerül, akkor megírná. Nem azonosítható adatokkal, csak hogy bíztasson másokat, reményt adjon.
|
|
|
|
|
|
|
| tinit | hozzászólásai | | válasz erre 2012.09.22 12:30 (56) |  |
talán beindul. Tartsuk életben! Ha senki nem ír, akkor eltűnik a jobb sávról és hónapokig seniki nem látja, mert nem megy lejjebb. Mindeki csak a jobb sávban megjelenő topikokra válaszol. Tartsuk életben, hátha egyszer valamelyikünknek összejön :) Amúgy egy szex nélküli ismerkedős találkozásban benne lennék, ha valaki megszervezné. Szerintem lenne miről dumálni egy kávé, tea, sőr stb mellett.
|
|
|
|
|
|
|
| tinit | hozzászólásai | | válasz erre 2012.09.21 09:23 (53) |  |
Azért van előnye annak, ha a partner közel lakik, vagy dolgozik. Könyebben lehet a randit megszervezni. Persze az igazi probléma nem a távolság, hanem az, hogy nagygyon kevés fiatal van, aki az idősekhez vonzódik.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| majd | hozzászólásai | | válasz erre 2012.09.03 21:52 (44) |  |
Sziasztok. Én nem lakom túl messze a 3. Kerület től. Én Pilisvörösváron lakom. Én például itt Pilisvörösváron nem találok senkit. Csak annyi lenne pedig hogy a diszkréció meglegyen. Nagyon érdekelne a dolog pedig. :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|